JALAPENO CHEESE POWDER
Cheese yang rasanya sama macam K*C cheezy wedges
*** amat sesuai untuk wedges potato, french fries, pizza, burger, sausages, nuggets, salad dressing dan lain-lain ***
Aturan Penyediaan :
Bancuh dengan air panas ( > 85⁰C ) sedikit demi sedikit sehingga menepati kepekatan yang dikehendaki.Cadangan adalah 1 bahagian dengan 2 bahagian air.
Di saran supaya hanya membuat bancuhan untuk hidangan yang
dikehendaki sahaja, bagi mendapat kesegaran aromanya. Boleh juga
dimasak seketika sehingga mendidih dengan menggunakan api yang kecil dan
kacau sehingga sebati, sehingga menepati kepekatan yang dikehendaki.
Ianya akan membuat tekstur cheese ini menjadi lebih menarik.
1 pek 200 gram
boleh digunakan untuk ± 5 kg ubi kentang atau ± 40 biji ubi kentang bersaiz standard
seperti K*C wedges potato.
seperti K*C wedges potato.
Cara Simpanan :
1. Lebihan bancuhan hendaklah di simpan di dalam bekas bertutup
dan di simpan di dalam peti sejuk.
2. Untuk serbuk pula hendaklah di simpan didalam bekas yang bertutup
rapat, simpan di tempat dingin dan kering. Elakkan sinaran matahari.
HARGA & KOS POS
SEMENANJUNG MALAYSIA (BIASANYA MENGAMBIL MASA 1 HARI BEKERJA)
1 pek ( 200 gm ) = RM 12.00 + Pos RM6 ( POS LAJU )
2 pek ( 400 gm ) = RM 24.00 + Pos RM6 ( POS LAJU )
3 pek ( 600 gm ) = RM 35.00 + Pos RM8 ( POS LAJU )
SABAH & SARAWAK :
1 pek ( 200 gm ) = RM 12.00 + Pos RM8 ( POS LAJU )
2 pek ( 400 gm ) = RM 24.00 + Pos RM8 ( POS LAJU )
3 pek ( 600 gm ) = RM 35.00 + Pos RM11 ( POS LAJU )
Sila email atau sms untuk sebut harga
(Boleh juga menggunakan perkhidmatan courier lain selain daripada Pos Laju)
(Boleh juga menggunakan perkhidmatan courier lain selain daripada Pos Laju)
Harga istimewa untuk pembelian pukal / borong boleh di runding.
Note : Harga pasaran telah di naikkan berikutan kenaikan harga pengilang sebanyak 20%.
Note : Harga pasaran telah di naikkan berikutan kenaikan harga pengilang sebanyak 20%.
!!! SERIOUS BUYER ONLY !!!
Email : a.zulkairnain@gmail.com
Phone : 014 - 2926728
Email : a.zulkairnain@gmail.com
Phone : 014 - 2926728
No comments:
Post a Comment